John Altman

 

 

Tenzij je één van de gelukkigen bent geweest om John Altman te hebben ontmoeten, is het je vergeven om je af te vragen wie op aarde John Altman is. 

We vroegen ons precies hetzelfde af toen we voor het eerst over John Altman hoorden.....

 

Iedereen heeft een held.

Voor sommigen is dat een zanger, een voetballer of een actrice.

Onze held is een man die we nooit ontmoet hebben.

 Eigenlijk is het enige dat we van hem weten zijn naam;

 

 

 

                                                                                                  

 

 John Altman is onze held, een mythische hippie met een missie om liefde te verspreiden en de mensen een beetje blijer te maken.
Samen met John Altman willen de wereld een beetje leuker achter laten dan hoe we hem aantroffen, want we houden niet alleen van mensen maar ook van de planeet.
 
Geïnspireerd door zijn missie om de liefde te verspreiden, gaan wij de wereld in om een lach op ieders gezicht te laten verschijnen, zelfs die van je hond.⁠⁠⁠⁠ Daarom doen we het liefste de dingen net even anders, dan anders. We doen zaken met een knipoog, als tegengeluid op de serieuze gezonde producten en grote merken.
 

 Met drie principes proberen we de missie van John Altman uit te dragen: 

 

 

Dat vragen we onszelf elke dag! We weten niet op alles het antwoord maar we proberen vanuit de schoenen van John te kijken en dat maakt alles simpeler. En zo niet, dan gaan we gewoon wat popcorn snacken... Dat inspireert altijd.  


 

 

Liefde  gaat door de maag, en wat is nou leuker om je popcorn te delen met mensen waarvan je houdt... Of wanneer ze nog niet van je houden, houden ze na hetproeven alsnog van je ;-)

 

  

We zijn gek op de natuur en de planeet, maar we zijn niet 100% goed voor hem. Maar we zijn altijd bezig om hem zo goed mogelijk te behandelen, lastig is het wel. Daarom zijn we continue bezig om onze producten te optimaliseren. 

Wat we wel doen, we gebruiken Fairtrade ingredienten waar mogelijk, onze mais is GMO-free, we gebruiken uiteraard geen palm olie. 

Zoals we zelf zeggen, we zijn "100% good, not perfect".