De zussen achter John Altman

 

Twee zussen uit Amsterdam

Wij zijn twee zussen uit Amsterdam, Julie en Marie Claire met een doel heel Nederland stapelgek maken op onze snacks! In 2015 hebben Marie Claire en Julie besloten om hun droom achterna te gaan en zeiden hun baan op. Samen zagen ze de potentie van een liefdevol en duurzaam merk met een knipoog naar de serieuze wereld om ons heen. Met het merk John Altman willen zij nu goede, maar vooral lekkere snacks in de markt zetten. Snacks zoals popcorn en noten, zonder kunstmatige toevoegingen, maar wel verrassend en gevarieerd samengesteld.

 

 

   

 

Julie ter Huurne-van der Lande (31) heeft ruim 4 jaar werkervaring opgedaan in verschillende rollen in online marketing en ‘growth hacking’. Zo weet zij precies via welke kanalen en op welke wijze de consument online te benaderen is. Daarnaast praat Julie eigenlijk altijd over eten; over bijzondere recepten, concepten uit het buitenland, restaurants, of die typische groenteboer op de hoek.

 

 

  

 

 

 

Marie Claire (41) heeft 6 jaar bij Unilever gewerkt en 5 jaar bij NS Stations Retail in verschillende marketing-, category management- en concept development-functies. Zij zag vele merken en producten slagen en mislukken. Na meer dan 10 jaar werkervaring zag zij ruimte in de markt voor snacks die beter, lekkerder en duurzamer zijn.